POZIV BIVŠIM UČENICIMA ŠKOLE NA SURADNJU POVODOM IZDAVANJA MONOGRAFIJE ŠKOLE

05.10.2017. 22:48

60 GODINA OSMOGODIŠNJEG ŠKOLOVANJA U ANTUNOVCU
50 GODINA OD IZGRADNJE ŠKOLE U ANTUNOVCU
40 GODINA OD IZGRADNJE ŠKOLE U IVANOVCU
POZIV SVIM BIVŠIM UČENICIMA NA SURADNJU
Ove školske godine obilježavamo 60 godina od uvođenja osmogodišnjeg školovanja u Antunovcu, 50 godina od izgradnje škole u Antunovcu i 40 godina od izgradnje škole u Ivanovcu. Tijekom školske godine ćemo prigodnim manifestacijama obilježavati ove obljetnice, a planirano je i izdavanje monografije škole u kojoj ćemo obuhvatiti povijest školstva i škola u Antunovcu i Ivanovcu. 
Pozivamo sve bivše učenike naše škole koji posjeduju neke fotografije ili predmete iz vremena svog školovanja da nam ih posude kako bismo ih mogli dokumentirati u monografiji, jer školska dokumentacija, spomenica i fotografije prije rata su uništeni, pa smo ovisno o pomoći svih vas koji ste bili učenici naše škole. 
Vjerujemo da ćete i sami u budućoj monografiji pronaći brojna sjećanja na vaše školovanje, te se nadamo da ćete nam pomoći u ovom velikom projektu.
Sve materijale možete dostaviti osobno u školi ili fotografirano ili skenirano putem maila poslati na e-mail adresu škole ured@os-antunovac.skole.hr uz naznaku o čemu se radi i iz koje je vremena. Sve ustupljene materijale ćemo uredno vratiti njihovim vlasnicima. 
Svima unaprijed hvala na potpori i podršci.

Arhiva vijesti