5. MEĐUŠKOLSKI KVIZ ZNANJA POD NAZIVOM "PETI ELEMENT"

18.04.2018. 19:27

U srijedu 18. travnja 2018. godine naša je škola bila domaćin međuškolskoga kviza. Peti po redu međuškolski je kviz ove godine nosio simpatični naziv „Peti element“. Pored vatre, vode, zemlje i zraka, kao peti element naveli smo znanje koje su učenici, članovi natjecateljskih ekipa pokazali u kvizu. 

Pročitaj više...

DANI I. B. MAŽURANIĆ - TERENSKA NASTAVA U SLAVONSKOM BRODU

16.04.2018. 22:31

U ponedjeljak 16. travnja naši su učenici 4. a, b, i c razreda te nekoliko učenika 6.-ih razreda u pratnji učiteljica Suzane, Edite, Višnje i Tihane posjetili Slavonski Brod.

Ondje se svake godine tradicionalno u travnju održavaju Dani Ivane Brlić – Mažuranić. Tako su i naši učenici posjetili gradsko kazalište gdje su pogledali plesno-scenski prikaz „Bratec Jaglenac i sestrica Rutvica“ izveden prema istoimenom književnom predlošku spomenute književnice iz njezinih „Priče iz davnina“ koje su nalaze na popisu obvezne osnovnoškolske lektire.

Pročitaj više...

ODRŽAN DRUGI DAN INTEGRIRANE NASTAVE "VAKULA JE REK'O"

28.03.2018. 18:26

Drugi integrirani dan u ovoj školskoj godini simpatičnog naslova „Vakula je rek'o“ održan je u srijedu 28. ožujka. Posvetili smo ga meteorologiji, promjenama u zemljinom zračnom omotaču, vremenskim pojavama i prilikama koje tijekom života možemo upoznati i doživjeti. A upravo se i krajem ožujka obilježava Svjetski dan meteorologije (23. ožujka).

Pročitaj više...

PREDAVANJE ZA 5. RAZREDE "RAZLIČITIM KORACIMA DO JEDNAKOSTI"

27.03.2018. 18:33

U utorak 27. ožujka u našoj je školi za učenike petih razreda održano predavanje o različitosti i vršnjačkome nasilju. Predavanje pod nazivom „Različitim koracima do jednakosti 3“ održali su predstavnici Saveza društava distrofičara Hrvatske iz Zagreba koji su bili naši gosti.

Pročitaj više...

ODRŽANO NATJECANJE "MATEMATIČKI KLOKAN" 2018.

22.03.2018. 09:27

Matematički klokan – natjecanje u kojem svake godine sudjeluju naši učenici, ove je godine održano u četvrtak 22. ožujka. U natjecanju mogu sudjelovati svi zainteresirani učenici od 2. do 8. razreda. Ove se godine prijavilo ukupno 36 učenika matične i područne škole. Osim rješavanje zanimljivih zadataka, svi sudionici dobili su i uspomenu na sudjelovanje (kalendar, kemijsku olovku i slatkiš).

Pročitaj više...

Arhiva vijesti