VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE U VEZI CORONA VIRUSA

27.02.2020. 11:50

Molimo sve roditelje za postupe u skladu sa sljedećom uputom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi corona virusa:

Skrećemo pozornost da je lista zahvaćenih područja proširena i to na sljedeći način: Kina, Hong Kong, talijanske pokrajine Lombardija, Veneto, Emilia Romagna i Piedmont te Japan, Iran, Singapur i Južna Koreja.

Napominjemo da osobe, koje su unazad 14 dana boravile u gore navedenim zahvaćenim područjima te razvile respiratorne simptome, nikako ne smiju ići u odgojno-obrazovne ustanove te se odmah moraju javiti svom izabranom liječniku.

S poštovanjem,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Pročitaj više...

PUB QUIZ

20.02.2020. 20:43

U četvrtak 20. veljače u poslijepodnevnim je satima održan prvi ovogodišnji pub quiz. Kako su Ujedinjeni narodi ovu godinu proglasili godinom biljnoga zdravlja, naša tema kviza bile su naravno – biljke. Sve igrice i pitalice bile su vezane uz biljke. Tako su natjecatelji morali – prepoznati drvo, odgovarati na pitanja o biljkama, napraviti voćnu salatu, spojiti biljke te prepoznati pjesme. Nisu izostali niti igrice za navijače i gledatelje koji su morali posaditi kaktus, uloviti jabuku zubima u vodi i naravno fortnite ples.

Pročitaj više...

VALENTINOVO 2020.

14.02.2020. 20:36

Najzaljubljeniji dan u godini, Valentinovo, obilježava se 14. veljače. Ne tako davno toga su dana glavna tema među zaljubljenima, ali i onima koji to možda toga trena i nisu bili (a željeli su) bile poruke ili pisma koja su nepoznate osobe ali i simpatije međusobno slale.

Pročitaj više...

POVJESNIČARI SUDJELUJU NA IZLOŽBI O GLAGOLJICI

07.02.2020. 21:58

Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu i Društvo prijatelja glagoljice 12. veljače 2020. otvara izložbu učeničkih radova o glagoljici na temu Oživljena baština, bogatstvo i ljepota pisma – glagoljica. Na izložbi će sudjelovati učeničke skupine s radovima iz 14 škola Republike Hrvatske i jedne škole iz Bosne i Hercegovine.

Pročitaj više...

OBAVIJEST O OTVARANJU PONUDA ZA ORGANIZACIJU TERENSKE NASTAVE 5. i 6. RAZREDA

05.02.2020. 21:49

Povjerenstvo za odabir ponuda za organizaciju terenske izvanučioničke nastave za 5. i 6. razred prema javnom pozivu 2/2020 utvrdilo je da sljedeće agencije ispunjavaju uvjete iz javnog poziva:

1. Arriva, Osijek
2. Astralis, Slavonski Brod

Roditeljski sastanak na kojem će se odlučiti o odabiru agencije održat će se u srijedu 12.2.2020. godine u 17.00.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti