PUB QUIZ

14.11.2018. 23:17

U srijedu 14. studenoga u poslijepodnevnim je satima održan prvi pub kviz u ovoj školskoj godini a naši su ga učenici s nestrpljenjem očekivali. Tema kviza bila je poznavanje opće kulture a među pitanjima pronašle su se poznate svjetske građevine, razni uspješni filmovi, glumci i oskarovci, prepoznavanje glazba i pjevača. 

Ni na ovome kvizu nije nedostajalo igara i za gledatelje i navijače. Bilo ih je čak tri: trebalo je u prvoj igri brzo popiti smoothie (pobijedio je Marin Matijević), u drugoj je trebalo lijepo zašiti gumb (u šivanju je najuspješniji bio Patrik Bregović), a u trećoj je igri trebalo pratiti plesne pokrete crtanih likova i što vjernije ih oponašati. U ovoj su igri sudjelovali Alexandra Suranyi, Bruno Bišćan, Leona Krivak i Gabrijel Krišto. Ocjenom i jačinom navijanja gledatelja, pobijedio je Bruno Bišćan. Svi gledatelji koji su se natjecali i pobijedili, dobili slatku nagradu.

Najuspješnije natjecateljske ekipe bile su :

1. LUŽINE: Alexandra Suranyi, Marica Blažek, Lucija Gici, Josipa Kasunić

2. GORUĆI GRM: Karlo Varnica, Tin Uzelac, Luka Bereš, Bruno Kranic

3. BEZIMENI: Bruno Bišćan, Patrik Bregović, Ivan Balaž, Danijel Galunić

Svi su članovi pobjedničkih ekipa osvojili slatke nagrade te ispričnice za odgovaranje i nenapisane zadaće.
I ovoga puta svi su se odlično zabavili a školski je hol bio prepun. Kao i obično učenici osmih razreda, koji se pripremaju za ugostiteljska zanimanja u budućnosti, prodavali su kolače, sokove i kavu po 2 kn i tako prikupili novac za svoju oproštajnu. Sokove nam je donirala tvrtka Bijelić Company, a kolače su ispekli učenici 8. razreda. Kviz su uspješno priredile i vodile nastavnice Monika i Natali.

Arhiva vijesti