BOŽIĆNI SAJAM 2019.

17.12.2019. 21:47

Tradicionalni humanitarni božićni sajam i ove je godine u našoj školi održan sredinom prosinca. Tako je u utorak 17. prosinca u popodnevnim satima u školskoj sportskoj dvorani bilo poprilično veselo, mirisno i bučno.

Kao i godinama do sada, svi su učenici, uz pomoć razrednika i ostalih učitelja ili roditelja na prigodnim božićnim radionicama, vrijedno izrađivali raznorazne božićne ukrase, čestitke i pekli božićne kolačiće. I ove je godine ponuda bila šarolika, tako su se mogli naći ukrasi za jelku, razni dekorativni božićni ukrasi, snjegovići, božićnjaci, ukrasi od jute, vune, papira i drugih materijala, kaktusići, vjenčići, božićne čestitke, a nisu nedostajali niti božićni kolačići kao i tradicionalni topli sendviči i mirisni čaj.

Hvala svima koji su i izdvojili dio svog vremena kako bi nas posjetili i kupili naše proizvode te darovali sredstva za nastavak naših projekata. Prihod od prikupljenih sredstava namijenjen je i ove godine UNICEF-ovom projektu „Škole za Afriku“ kao i za nastavak uređenja školskoga parka i okoliša naše škole.