BOŽIĆNA RADIONICA 1.A i 1.C RAZREDA

12.12.2019. 21:53

Zanimljiva radionica izrade raznih prigodnih božićnih ukrasa od vune održana je u četvrtak 12. prosinca za učenike 1.a i 2.c razreda i njihove roditelje (majke). Učiteljice Maja i Višnja organizirale su ovu zanimljivu radionicu u dogovoru s majkom našeg učenika Marka Kovača, gospođom Anom koja je i vodila radionicu te davala upute i pojasnila tehnike rada.

Tako su naši zainteresirani učenici ali i njihove majke mogli saznati te izraditi anđele posebnom tehnikom savijanja i obrađivanja ovčje vune. Također su stiroporne kuglice oblagali vunom pomoću posebne igle za filcanje. Svi sudionici radionice bili su oduševljeni naučenim i izrađenim ukrasima a atmosfera je bila odlična. Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo našoj voditeljici radionice na vremenu izdvojenom za nas te svemu što smo naučili no posebna zahvala na darovanoj vuni kao i ostalim materijalima potrebnim za našu radionicu. 

Ukrasi izrađeni na radionici bit će ponuđeni posjetiteljima našeg tradicionalnog humanitarnog božićnog sajma koji se održava svake godine.