PUB QUIZ

20.02.2020. 20:43

U četvrtak 20. veljače u poslijepodnevnim je satima održan prvi ovogodišnji pub quiz. Kako su Ujedinjeni narodi ovu godinu proglasili godinom biljnoga zdravlja, naša tema kviza bile su naravno – biljke. Sve igrice i pitalice bile su vezane uz biljke. Tako su natjecatelji morali – prepoznati drvo, odgovarati na pitanja o biljkama, napraviti voćnu salatu, spojiti biljke te prepoznati pjesme. Nisu izostali niti igrice za navijače i gledatelje koji su morali posaditi kaktus, uloviti jabuku zubima u vodi i naravno fortnite ples.

Ukupno 13 ekipa natjecalo se u kvizu a tri najuspješnije su i nagrađene. Prvo su mjesto osvojili članovi DODATNE ekipe a činili su ih učenici osmaši – Bruno Bogdan, Lucija Hunjadi, Vlatka Pintarić i Klara Butor. Drugo mjesto osvojili su RUSI u sastavu – Teuta Kranic, Tara Krajnović, Nina Pekanović i Klara Šoš učenice 7.b razreda. Na treće su mjesto pobjegli MUPPETI U BIJEGU – Nika Pavičić, Karla Šinko, Filip Prpić te Marko Vaci učenici 8.b razreda.

Kviz su i ovoga puta priredile i vodile nastavnice Natali Milaković i Monika Mrkonjić a kako bi sve prošlo u redu te bez nepravilnosti, natjecanje je pratio i stručni žiri u sastavu nastavnica Anja Tokić te učiteljica Marijana Butor. Svima čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju!   

Izvijestila i fotografirala: Natali Milaković

Tekst priredila: Vlasta Stubičar

Arhiva vijesti