POZIV RODITELJIMA UČENIKA KOJI NEMAJU MOGUĆNOST PRAĆENJA VIRTUALNE NASTAVE

05.10.2021. 13:32

Virtualna nastava se organizira za učenike kada škola radi po modelu B ili modelu C, a pojedinačno za učenike kojima je određena samoizolacija. Virtualna nastava se ne organizira za učenike koji iz škole izostaju zbog nekih drugih razloga ili bolesti. 

Virtualna nastava se organizira putem aplikacije Google Classroom. Da bi učenik mogao pratiti virtualnu nastavu treba imati kod kuće računalo ili laptop ili tablet s kamerom i mikrofonom te internetsku kućnu ili mobilnu vezu.

Molimo roditelje učenika koji nemaju tehničke mogućnosti praćenja virtualne nastave (nemaju računalo ili laptop ili tablet ili internetsku vezu kod kuće) da se jave razrednicima njihovih razreda da bi tim učenicima osigurali na korištenje školske tablete.

Školski tableti mogu biti dani učenicima na korištenje samo ukoliko je roditelj prije potpisao revers o preuzimanju tableta kojim se obvezuje da će učenik čuvati tablet, koristiti ga samo u svrhe virtualne nastave i da će roditelj u slučaju oštećenja ili namjerno izazvanog kvara snositi troškove popravka tableta.

Arhiva vijesti