TERENSKA NASTAVA 1.A RAZREDA - UPOZNAJMO OPĆINU

20.05.2022. 12:37

Učenici 1.a razreda su u petak 20. svibnja 2022., posjetili općinskog načelnika i mjesni DVD.

Djelatnici općine srdačno su nas dočekali te upoznali s prostorom u kojem se obavlja njihov svakidašnji rad. Načelnik općine, Davor Tubanjski, kroz ugodan je i pristupačan način pojasnio učenicima koje su obaveze općinskog načelnika.

Želio je čuti prijedloge za poboljšanje života u općini te naveo koji su planovi i aktivnosti u kojima ćemo moći uživati u narednom vremenu.  Pozvao je učenike na brigu o čistoći  i čuvanje okoliša. Učenici su aktivno sudjelovali postavljajući pitanja i dajući svoje prijedloge, a bilo je i onih koji su željeli biti načelnici, pa makar i na kratko.

Svoje aktivnosti smo nastavili posjetom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu, gdje nas je dočekao g. Modrić. Pokazao je učenicima opremu i pribor koji koriste vatrogasci. Pojasnio im je kako se postaje dobrovoljni vatrogasac te ih pozvao da im se priključe. Učenici su bili oduševljeni svime što su vidjeli i sve su željeli isprobati.

U školu smo se vratili zahvalni, puni pozitivnih dojmova i s malim darom koji će nas podsjećati na sve što smo vidjeli i čuli.

Izvijestila i fotografirala: Marijana Butor

Arhiva vijesti