1,2,3. ... KREĆEMO

05.09.2022. 11:27

Nastava je u novoj školskoj 2022./23. godini započela u ponedjeljak 5. rujna ujutro u 8 sati. Konačno smo dočekali povratak u školske klupe i povratak na naš uobičajeni način rada, u jednoj prijepodnevnoj smjeni od 8 sati dok će se neki izborni, dodatni nastavni sati i sadržaji održavati u ranim poslijepodnevnim satima.

Prvoga dana na nastavu su po prvi puta u školske klupe sjela i 32 nova učenika, 16 prvašića u Antunovcu i 16 prvašića u Ivanovcu. Njih su prvoga dana dopratili njihovi roditelji te su im pomogli preuzeti udžbenike, kao i likovne mape te bilježnice. Pored njihovih razrednica, učiteljica Višnje i Edite, sve skupa pozdravio je i ravnatelj škole Tomislav Duk uputivši nekoliko prigodnih riječi, svima je  poželio uspjeh te ih pozvao na suradnju.

No, nisu samo zbog početka nastave bili uzbuđeni naši prvašići i njihovi roditelji. S nestrpljenjem su svoj prvi dan dočekali i učenici petih razreda. Njih su također dočekale njihove nove razrednice Tihana i Snježana. Nakon pozdrava i dobrodošlice, razrednice su pročitale popis novih razreda te ih povele u njihove učionice gdje su doznali sve važno za početak nastave te također preuzeli udžbenike i bilježnice.

Svim našim učenicima želimo sretnu i uspješnu školsku godinu!

Fotografirali: Danijela Čačija, Dora Vuković i Edita Starčević

Tekst priredila: Vlasta Stubičar

Arhiva vijesti