GRADSKO NATJECANJE U KROS-U

12.09.2022. 18:59

Gradsko natjecanje Školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola održano je u ponedjeljak 12. rujna 2022. godine na prostoru Hipodroma Pampas.

Učenike je na natjecanju pratio profesor tjelesne i zdravstvene kulture Ivica Pačarić a školu su predstavljali učenice i učenici od 5.-og do 8.-og razreda. U kategoriji učenica 5. i 6. razreda najuspješnija je bila Antea Levaković koja je ciljem prošla peta. Dječaci iste kategorije 5. i 6. razreda bili su uspješniji. Iako nisu osvojili medalje, ekipno su na natjecanju osvojili 3. mjesto. Ekipu dječaka činili su Mihael Šnalcer, Ivano Ilijin, Mate Rončević i Fran Škorjanec.

Treće su mjesto u kategoriji djevojčica 7. i 8. razreda osvojile naše učenice Petra Prpić (pojedinačno peta), Ema Tišljer (pojedinačno deseta) te Marija Mršić. Najuspješniji su bili naši dječaci u kategoriji 7. i 8. razreda, osvojivši ekipno 1. mjesto na natjecanju. Ekipu su činili Anto Ćatić, Fran Sporiš, Mateo Skeledžija te Petar Deže. Najuspješniji među njima bio je Anto Ćatić koji je kroz cilj prošao drugi te osvojio srebrnu medalju.

U daljnje natjecanje, na županijsku razinu koja će se održati već u subotu 17. rujna 2022. plasirali su se samo dječaci 7. i 8. razreda te im ovim putem želimo sreću. Svim našim natjecateljima čestitamo na rezultatima.

Fotografirala i tekst priredila: Vlasta Stubičar