DAN ŠKOLE I OTVORENJE VIŠENAMJENSKE DVORANE U IVANOVCU

26.05.2023. 19:50

Svečano otvorenje nove višenamjenske dvorane u sklopu Područne škole u Ivanovcu održano je u petak 26. svibnja u poslijepodnevnim satima.

Ponosni smo i sretni jer su naši učenici a i učiteljice dobile primjeren prostor, višenamjensku dvoranu u kojoj će zasigurno kvalitetnije moći odrađivati odgojno-obrazovne zadaće i ishode koje su propisane Kurikulom za izvođenje nastave tjelesne i zdravstvene kulture razredne nastave. Do sada su se učiteljice snalazile na sve moguće načine te su nastavu održavale u svakakvim neprimjerenim i neprikladnim prostorima a i uvjetima.

Naime, kao jedna od najvećih područnih škola u našoj županiji (brojem učenika veći smo i od nekih matičnih škola), na ovakav smo prostor čekali jako dugo.

Svečanost otvaranja dvorane uveličali su nam ugledni i dragi gosti bez čije pomoći i razumijevanja za iskazane potrebe ovoga ne bi bilo. Posebno smo zahvalni našoj Županiji, posebice županu gospodinu Ivanu Anušiću, pročelnici upravnog odjela za obrazovanje i mlade, gospođi Glavaš-Kul, našem Ministarstvu te naravno Općini Antunovac i gospodinu načelniku Davoru Tubanjskom koji su omogućili sve potrebno za izgradnju ovog prostora.

Kako naša škola krajem svibnja obilježava svoj dan i proslavlja rođendan, cjelokupnu smo proslavu, kulturno-zabavni program i obilježavanje Dana škole odlučili i upriličiti upravo u našoj novoj višenamjenskoj dvorani područne škole. Zaista smo ponosni jer ljepši i vrjedniji rođendanski dar nismo mogli dobiti.

Fotografirala: Maja Čagalj

Izvijestila: Vlasta Stubičar

 

Arhiva vijesti