MEĐUŠKOLSKI KVIZ U VLADISLAVCIMA

10.04.2019. 22:57

Tradicionalni, šesti po redu, međuškolski kviz održan je ove školske godine u srijedu 10. travnja  u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Vladislavcima.

Međuškolski se kvizovi svake godine održavaju u drugoj školi, a za cilj imaju međusobno druženje i povezivanje učenika ali i nastavnika. Našu su školu ove godine predstavljali Ante Krišto iz 5. razreda, Dominik Kovačević iz 6. razreda, Petra Tomek iz 7. te Ana Prpić iz 8. razreda.

 

Pored ekipe iz škole domaćina i naših predstavnika, na kvizu su sudjelovali i predstavnici OŠ Laslovo iz Laslova, OŠ „Viktor Car Emin“ iz Donjih Andrijevaca te ekipa OŠ Miroslava Krleže iz Čepina koja nam se ove godine prvi puta priključila u kvizu.  

Tema ovogodišnjeg kviza bila je „Party za ekipu“ a osim zanimljivih igara (ABC pitalica, plesanja valcera, igre asocijacija, karaoka, osmosmjerke i Fortnite plesa) zabave i smijeha nije nedostajalo. Napetost i navijanje navijača pratilo je naše natjecatelje do samoga kraja i ulaska u pripetavanje s ekipom OŠ Miroslava Krleže iz Čepina koji su posljednjom igrom ipak osvojili prvo mjesto. Čestitamo našim učenicima na osvojenom drugom mjestu i veselimo se sljedećem kvizu i međusobnom druženju.