UPUTE I NAPOMENE ZA VIRTUALNE UČIONICE

On line nastava organizirati će se u slučaju zatvaranja školskih ustanova u Osječko-baranjskoj županiji zbog epidemije corona virusa. 

Da bi učenik mogao pratiti on-line nastavu mora imati važeći AAI identitet odnosno carnet @skole.hr adresu i važeću lozinku. Učenici koji nemaju AAI identitet obvezni su ga napraviti u tajništvu škole.

S carnet podatcima potrebno se registrirati na platformu Office 365 na linku https://office365.skole.hr/. U slučaju da se ne možete prijaviti ili registrirati na gornji link, pokušajte na https://www.office.com/

Nakon registracije potrebno se priključiti odgovarajućoj virtualnoj učionici u RAZREDU KOJEM UČENIK PRIPADA putem linka koji su objavljeni na ovoj web stranici posebno za svaki razred. Kod prve prijave u učionicu predmeta potrebno je uputiti zahtjev za pristup učionici koji će odobriti administrator ili učitelj predmeta u toj učionici.

Potrebno se posebno prijaviti u svaki pojedini predmet, odnosno u sve obvezne predmete i one izborne predmete koje učenik sluša ove školske godine. 

Učitelji će evidentirati prisutnost učenika na nastavi prateći njihove prijave u svojim virtualnim učionicama tijekom održavanja on-line nastave.

U slučaju bilo kakvih poteškoća potrebno se obratiti na e-mail ured@os-antunovac.skole.hr ili na telefon škole 278-899 ili na kontakt podatke koje je učenik dobio od svojih razrednika.